Click here for Myspace Layouts

Thursday, May 24, 2012

wedding

I got 3 wedding invitation on 2nd June 2012, and 1 invitation on 29 may 2012..
ok, semua orang nak kahwin dan nita je tak tahu lagi bila..
seriously, sangat jeles =.=
and baru sedar yang sebenarnya umor da makin meningkat..

orang cakap, adik kahwin dulu kakak berat jodoh..betol ke??
i dont think so..
but my lil sister da tak sabar-sabar nak kahwin..
dengan senang hatinya, cik nita ali da prepare da nak mintak apa nanti ^^
tapi tak mau mintak yang mahal-mahal pun, sebab nita ada terbaca kat sini..

"islam tidak menggalakkan adat melangkah bendul ini dikenakan syarat-syarat yang ketat seperti memberi hadiah atau persalinan serba satu sepertimana yang si adik terima. kakak haruslah memahami dan merestui niat suci adik dan bukannya mengambil kesempatan"

ok, i'm a good sister! (nangis adik aku kalau baca ni ^^ )


but for me, I dont mind kalau adik nak kahwin dulu ( padahal dalam hati jeles ckt )
I still have many things to do before marriage..

# kepada kawan-kawan yang akan kahwin xlama lagi, selamat pengantin baru..nita tak datang kalau kawan sekolah punya wedding ni, sebab nita malu nk jumpa kawan-kawan lama... :(

2 comments:

  1. selamat pengantin baru buat awak.. eh silap plak ingatkan awak yg kawen... hehe... jadi, cepat2 la cari hasben, sian adik kne tggu lame nnti.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...xsmpai seru lg nk kawen nk bt cne..hee..bia jela adik kawen dulu ^^

      Delete