Click here for Myspace Layouts

Wednesday, January 30, 2013

menerima tempahan Puding Trifle



Anda mencari Puding Trifle yang sedap? Disini kami menerima tempahan Puding Trifle untuk pelbagai majlis seperti : perkahwinan/pertunangan, mesyuarat, cukur jambul/aqiqah, DLL 

harga :

*500 kebawah = RM2.30 per cup
*500 Keatas = RM2.00 per cup
( harga berubah mengikut permintaan size cup/cawan daripada pelanggan)








 penghantaran percuma bagi sekitar KUANTAN



hubungi : 

014-8045300 ( cik Ila)
014-5099121 ( En. Azhar)

Try dulu, baru tahu ^_^





Thursday, January 24, 2013

PROMOSI JELI KELAPA MUDA


JELI KELAPA MUDA KANDA 




KAMI MENERIMA TEMPAHAN JELI KELAPA UNTUK PELBAGAI 
MAJLIS SEPERTI :
-PERKAHWINAN / PERTUNANGAN
-MESYUARAT
-HARI LAHIR
-CUKUR JAMBUL/ AQIQAH
DLL..

PROMOSI HEBAT!

PENGHANTARAN PERCUMA DISELURUH KUANTAN

HARGA : PER CUP

1000 KEBAWAH = RM 0.90
1000 KEATAS = RM 0.80

(HARGA MASIH BOLEH DIRUNDING) 

SILA HUBUNGI : 014-8045300 ( CIK ILA ) 
  014-5099122 ( EN.AZHAR )

TRY DULU, BARU TAHU.. (^_^)












Saturday, January 19, 2013

perfect

Sambil-sambil menghafal ayat-ayat subject Research Methodology dan mengenangkan betapa lembabnya otak sendiri aku teringat seseorang..Dari kecik aku selalu bercita-cita dan berharap nak jadi macam dia..Kami pernah membesa sama-sama, main sama-sama..Then bila family dia pindah,aku pun da jarang jumpa dia..sekarang ni lagi la da langsung tak jumpa da..bagi aku dia sangat bertuah sebab dia cantik, dan sangat pandai.

*flashback
Lebih kurang 12tahun lepas, *klu xsilap laa dapat je result UPSR, dia tanya aku, aku dapat 3A je, dia dapat 5A..dia muda setahun ok, dia PTS so ambik UPSR sume sama la dengan aku. Masa PMR pulak dia call tanya aku dapat berapa, dengan rendah dirinya aku cakap dapat 6A je, dia tak payah tanya pun da tahu mesti dapat 8A..aku berdoa time SPM dia tak tanya aku da..memang dia da tak de tanya, tapi mak dia mesti tanya mama punya..macam biasa dia dapat 10A SPM, macam biasa jugak dia jadi best student..ok, malu sangat rasa dengan dia. Berharap yang aku tak kan jumpa dia lagi. nasib baik la mama tak pernah bandingkan aku dengan die. tapi dia sangat bertuah, cantik, tak kira pulak dengan lelaki-lelaki yang minat kat dia..di mata aku dia sangat perfect. 

Abis zaman sekolah, dia dapat banyak biasiswa, tapi dia pilih belajar dekat UTP. Masa belajar dia da mampu beli kereta sendiri dengan duet yang dia dapat. Betapa berbezanya aku dengan dia..dia belajar duet banyak orang bagi, aku belajar kne buat loan pastu kena jimat-jimat lagi. Tu la beza orang pandai dengan orang kurang pandai. Aku sambung degree dekat  Seri Iskandar tapi tak pernah jumpa dengan dia walaupun tempat belajar dekat-dekat. Lebih baik tak jumpa rasanya. Then, hari tu balik mama cakap dia da abes belajar. sekarang ni da kerja dengan starting gaji RM4k. Aku rasa lau aku abis belajar ni gaji starting pun mesti tak sampi RM2k. Dia da nak beli rumah semua.aku yang umur lagi tua dari dia pun tak tahu masa depan macam mana lagi.   Mama yang da anggap dia macam anak sendiri, rasa sangat bangga dengan dia. dapat tengok air muka mama happy masa cerita pasal dia. Terasa jugak mama happy untuk anak orang lain, anak mama ni tak tahu la mampu ke tak nak buat mama happy macam tu. aku tak terkejut pun, aku tahu dia memang akan berjaya. Dalam diam perasaan rendah diri tu makin tebal..Dari dulu aku sentiasa kalah dengan dia. kalaula aku sepandai dia

Macam mana la hidup dia sekarang. walaupun aku selalu jeles dengan dia tapi aku still happy kalau dia berjaya. ni rezeki dia, mana tahu nanti ada rezeki aku. Aku cuba untuk tak nak kalah :) 

Monday, January 7, 2013

Vacation



                                           
The love of family is life's greatest blessing...................................................................







we were a strange little band of characters trudging through life sharing diseases and toothpaste, coveting one another's desserts, hiding shampoo, borrowing money, locking each other out of our rooms, inflicting pain and kissing to heal it in the same instant, loving, laughing, defending, and trying to figure out the common thread that bound us all together - Erma bombeck