Click here for Myspace Layouts

Thursday, May 17, 2012

pink vs blue

Ibu-ibu yang baru dapat baby or yang tengah pregnant, mesti kalau baby boy jew mesti beli baju warna biru, baby girl jew mesti pink..warna lain tak de?merah ke, hijau ke, purple ke,warna pelangi kew, kan comel tu ..

lau kt toilet pun, toilet perempuan jew mesti warna pink, yang lelaki warna biru....bosannyeeee....=.= ( but lucky I am bcoz I love pink ^^ )

kat singki basuh tangan pun nita ada nampak separuh pink separuh biru.. ( maybe sebab dia nk asingkan, perempuan dgn lelaki basuh tgn )

is it pink only for ladies?

mostly la macam 2,
boy = biru
girl = pink
( xtahu la mana asal usul nya ni)

Tapi kalau girl pakai warna apa pn still nampak kiut, warna biru pun girl pakai jugak..
masalahnya, lelaki mengada-ngada sikit,
warna pink xmau pakai,..
ada yang cakap warna pink macam perempuan..
mana dowg blaja ni??
abes kalau laki ada yang pakai pink 2 da jadi perempuan kew? (confius cik nita ali....... )

# but seriously I think guy wearing pink is totally super duper kiut! :D ( pink lover mcm ni larh ) senang jadi perempuan, semua warna pun boleh pakai, cantik jgk hehe

2 comments: