Click here for Myspace Layouts

Thursday, May 17, 2012

Bahaya tuala wanita

Ok, hari ni nita terbaca satu info yang sangat-sangat berguna..
selepas ini nita kena buat bajet balik tiap-tiap bulan kalau nk beli tuala wanita a.k.a pad..
sebab nita salu beli yang packed double yang paling murah sekali...
da bende pakai buang buat apa nak beli yang mahal-mahal pun kan =.=
tapi sebenarnya sangat BAHAYA..
pasni kena pilih betol-betol

nak tahu selebihnya, baca kat sini ^^

# nita rasa kan elok jugak kita pakai kain je tiap-tiap bulan macam org dulu-dulu tu..dapat menjaga kesihatan dan  yang paling penting sekali menjimatkan duet..amacam,ok tak? :D

4 comments:

  1. terima kasih ur info.. tu la kite ni asik nak beli yang murah jer kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah...pasni kena beringat la..kot2 effect akan dtg :)

      Delete
  2. bijak lah idea kak nita 2.. sue sokong 100%.jum kita wat mcm org dulu...^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, bulan dpn kita start, buang sume pad yang ade :D

      Delete