Click here for Myspace Layouts

Tuesday, July 24, 2012

homesick!

3 hari di Shah Alam.
Semuanya okay..tapi seriously da rindu nak berbuka kat rumah. apakan daya :(
sedang melalui hari-hari di UiTM Shah Alam..
tak de lah seronok sangat dekat sini.
yang paling geram bila broadband celcom tak boleh guna sangat kat sini.
boleh bayang tak macam mana?
B.O.R.I.NG !!! 


Oh God, berada di Kuantan adalah perkara yang paling best! baru aku sedar :(


Sunday, July 15, 2012

Exam, Dating, Shah Alam

Yeahhh, sangat seronok setelah bertukus-lumus dengan final exam..
hari-hari yang sangat stress untuk dilalui..
seperti biasa, susah nak jaga hati semua orang
dan seperti biasa juga, nita tetap nita :)

then, dating untuk hilang kan stress..
seperti biasa juga dan juga, boyfriend adalah tempat terbaik untuk hilangkan stress dan bergembira..
bila balik rumah tengok telatah anak-anak buah, jumpa mama dengan abah, rasa macam tak mau pegi belajar da, nak duk rumah je, hilang segala beban :)

tapi stress akan bermula bila bermulanya short kos die UiTM shah alam..:(
tiba-tiba rasa tak mau pergi, tapi da validate :(
da terbayang-bayang bulan puasa nanti da tak dapat makan sedap-sedap kat rumah..
mama mesti sedey tengok anak dia akan makin kurus nanti =.=

laut adalah tempat terbaik untuk hilangkan stress dan tenangkan diri

# da berhabuk blog ni, lama da tak update ..