Click here for Myspace Layouts

Sunday, December 23, 2012

I'm gonna miss you!

Dua tahun lepas aku ada cerita mengenai alien-alien yang berkeliaran di Seri Iskandar.. guess what? now I pun da jadi salah satu dari alien-alien tu..OMG!!! it hard to believe but now I fall in love with Seri Iskandar. i'm gonna miss this place one day.. cepat kan masa berlalu? rasanya macam baru semalam aku sesat nak cari fakulti bisness dengan anis :D

betol la cakap orang, apa yang kita tak suka, benda tu la yang kita akan jatuh cinta satu hari nanti.. dulu aku asyik tertanya-tanya kenapa aku sorang-sorang tercampak kat seri iskandar ni, why me, why me and why me! but now, I got the answer. aku belajar untuk bangun selepas jatuh di sini, dan aku belajar untuk berubah ke arah yang lebih baik, seriously, aku banyak belajar kat tempat ni,. ..Thanks God! Syukur Alhamdulillah. everything happen for reason..

yang paling aku tak sangka, aku tak sangka yang aku akan dapat kawan-kawan yang sangat-sangat ohsem! aku datang dekat sini dulu, tak pernah bercadang pun nak cari kawan-kawan, aku da bersedia kalau tak ada kawan, berdikari seorang diri itulah aku..lagi senang sorang-sorang kan?aku da biasa macam tu pun.lagipun aku bukan jenis yang percaya dekat orang.lebih baik bergantung dekat diri sendiri, so no need la kawan ramai-ramai ni..kawan gitu-gitu je sudah la. tapi sekarang ni baru aku sedar happening giler kawan ramai-ramai..lau busan-busan boleh ajak gadoh :D  aku dapat apa yang aku betol-betol tak sangka. I'm proud to say that sekarang ni aku da ade "geng" sendiri. mana-mana pergi pun berempat.cool kn? ;) sebenarmya bagos kalau bergantung dekat diri sendiri, tapi kadang-kadang tak semua benda aku mampu buat sorang-sorang ( walaupun kadang-kadang aku pura-pura jiwa kental dan bajet yang aku boleh hidup sorang-sorang) and benda tu akan nampak lagi cantik kalau kite trust each other, susah senang macam satu family..benda tu aku sedar dekat sini, di Seri Iskandar, ohsem kn? hihi cantiknya kehidupan yang Allah bagi..




I'm not a good friends, aku tak pandai nak berpura-pura, aku marah bila nak marah, aku emo tak tentu pasal without pk pasal perasaan orang lain, bercakap yang tak pernah nak jaga hati orang. tapi aku jadi diri aku. mulut memang jahat tapi dalam hati i love you guys sooooo much! my best friends ever..

# one day bila aku tengok balik gambar-gambar ni..mesti aku nangis windukan korang, friends till the end!.. btw, wish me luck for final! :)