Click here for Myspace Layouts

Sunday, June 24, 2012

happy birthday to me! :)



Hari ini genap umur nita 23 tahun! tapi nita nampak macam still 18 kn? muka babyface, nak buat macam mana  haha nita sangat perasan ^^
first time nita dapat kek pisang sempena hari jadi..sangat terharu..sikit lagi nak nangis :'(
dari sapa lagi kalau bukan dari housemate nita yang gila-gila tu..
seriously,nampak la keikhlasan diorang, I really appreciated it :D


ni la hadiah istimewa dari kawan-kawan nita ;p 
sayang korang ketat-ketat :)

then, my little sister and brother call, wish happy birthday, walaupun jauh di sana, dorang still ingat..mama dengan abah tak ingat macam biasa. kalau kat rumah pagi-pagi lagi nita da buat announcement ni  :D

hubby tetap lambat macam biasa. tak de la lambat sangat, lambat 4 minit, orang lain da wish dulu..
tapi tak pe, hadiah nanti nita claim ^^

for my best friend, memang tak pernah lupa birthday nita..love her t0ooo :)

# kalau hari-hari,hari jadi nita kan bagos :D







6 comments:

  1. Happy bday from me and my wife. Semoga panjang umur dalam keberkathan Allah n RasulNya.

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday !!!

    *btw, awak di tag. jemput join ;)
    http://lurvelysweety.blogspot.com/2012/06/segmen-up-followers-bulan-june-julai.html

    ReplyDelete
  3. appy belated bufday k!smga smakin murah rezekinya :)
    baru dpt jejalan.tlpas smpi dh :)

    ReplyDelete