Click here for Myspace Layouts

Friday, June 8, 2012

wishlist

Perkara-perkara yang cik Nita Ali teringin nak buat ...

MAKAN

Alangkah nikmatnya dunia kalau nita dapat makan sepuas-puasnya makanan yang sedap-sedap tanpa mengira berat badan dan bajet untuk makan =.=


Ni asal nak makan je terpaksa kira duet dalam dompet dulu. lepas tu terpaksa kira berat badan yang naik bulan ni. semalam baru makan aiskrim magnum, rm3.90. ok, sekarang bajet da lari, nasib student di akhir-akhir sem macam ni la =.=  kalau la nita tak payah pikir semua ni alangkah bahagia nya..

SHOPPING

Alangkah bahagianya kalau dalam masa 1 hari nita dapat beli 3 pasang kasut, 10 helai baju, 4 handbag baru. beli shawl banyak-banyak, accessories cantik-cantik ..ada tak agak-agaknya hari macam tu ey? shopping without thinking anything. ada orang nak sponsor tak? =.=


SPA

Merehatkan diri sambil buat facial treatment, massage, manicure, pedicure, mandi susu,mandi bunga, mandi macam-macam larh! waaaaa, indahnya dunia ^^



SUZUKI SWIFT

Dapat pergi shopping, makan-makan sambil drive my dream car..  maybe kereta ni nanti nak mintak kt bakal suami, as a hantaran :D kereta yang kecik dan comel.sesuai untuk nita yang kecik dan comel juga,ok, sangat perasan kan nita.. :)



SHAHEIZY SAM

Yang ni kalau tak dapat pun tak pe, lau dapat tu rezeki namanya ^^ bukan apa pn, teringin nak pergi makan malam dengan sam..( macam la sam teringin nak makan malam dengan aku kikiki )
tapi ni kena mintak kebenaran dengan incik boyfren dulu la..hehe


ok, sekian :)

No comments:

Post a Comment