Click here for Myspace Layouts

Tuesday, December 27, 2011

if he said..

Counting the day for the  new year 2012.. ;)
azam baru dgn smngt y baru ;D






He said he love me..
I said I love him more! 
he said he miss me..
I said I miss him more!
he said he need me for the rest of his life..
I said my life is just for him!
he said he won't leave me..
I said pls kill me if he do!

die hensem, saya xcantek  =.=

Thursday, December 15, 2011

sakit

Akhir-akhir sem ni sememang nye time y pling sakit bg aku sbg student..
maklumla akhir-akhir sem ni duet loan pn da abes..
tp bkn salah aku, slh ptptn 2 y bg duet sume awl2 sem..
mmg x la nk smpn smpi akhir sem..=.=
tp sbnrnye mmg loan ckt :( ( bdk xrti bersyukur mcm ni la )

Ok, sewa rumah 2bulan xbyr lg!
duet dlm bank ade lg rm40 untuk survive, ade lg sebulan lebih kt cni...
Oh God! tetiba plak rase sdpnye mkn megi hri-hri (T_T)

Apabila memikir kan mslh-mslh mcm ni, bley menjejas kan pelajaran and
aku nk BERHENTI blaja :(
nk kawen jelaaaaaaaaaaaaaaa ;'(
kawen pn ssh lorh ;'(

sape ade keje kosong, sila bg nita sb nita sgt-sgt memerlukan gaji,bkn keje =.=
ok, enough for today..
continue memikir kan masalah =.=

p/s : aku rasa owg len pn akan ade mslh mcm ni..sabar k, dugaan jew sume ni ;)

Saturday, December 10, 2011

mama

Setiap yang terjadi pasti ade hikmahnya..
saya leka, saya jahat, saya xsempurna.
tp saya berharap masih ade ruang untuk menjadi orang yang lebih baik

xthu mcm mne nk mula kan..
sgt m'harap doa mama dan izin Allah 


Tak semua bde kita bley share dgn owg laen..
xtahu mcm mne nk luahkan, nk bercerita dgn owg laen.
tp dlm diri ni mcm ade dilema y ssh nk di luahkan.
kdg2 tibe-tibe rase sedey, sedey dgn diri sendiri
tp xthu knp..
jgn tanye ape-ape, sb mmg xd jwpannye.
just follow the flow
hepi2 kn diri..

mgkin ini semua brkat doa mama