Click here for Myspace Layouts

Tuesday, October 22, 2013

Lumrah

Yang Cantik dipuji
Yang Hodoh dikeji

Yang Kaya di sanjung
Yang Miskin di hina

Lumrah Kehidupan,
No doubt!!

Wednesday, October 16, 2013

Jauh di perantauan :)


                                         ~Salam Aidiladha~


              15 October 2013

                 Putrajaya

Tuesday, October 8, 2013

Love your work!

Rabu..
1.42pm..
URA Office..

Da nak masuk 2 bulan aku di sini, everything okay..
Bos sangat sporting, officemate semua baik-baik, kerja pun semua aku suka..
Tapi berapa lama nak kerja kat sini? Tak tahu lagi..Bermula dari bawah, hope banyak benda yang aku dapat belajar...

Tp......macam tak ada life..rindu zaman belajar :(
Sekarang komitmen da makin banyak, tanggungjawab pun da bertambah..
macam-macam nak kena fikir..lama-lama boleh gugur rambut :(
Lebih-lebih lagi bila da gatal nak kahwin tapi hidup belum stabil..adoii..

Wish me luck!