Click here for Myspace Layouts

Wednesday, August 15, 2012

dari hati

Bulan ramadhan tak lama lagi akan berlalu meninggal kan kita..
di pendekkan cerita, bulan ramadhan ni, dalam gembira ada sedih..
gembira sebab boleh duduk dekat and berbuka dengan incik bf, tapi sedih sebab kena puasa jauh dengan family..
rindu nak bersahur and berbuka kat rumah.. :(
salu kalau bulan puasa abah beli ayam golek..
tak dapat makan lagi bulan puasa ni * sedih sgt :'( 

mungkin ada hikmah kenapa nita kena ambil subjek ekonomi ni dua kali..
mungkin nak bagi nita peluang shopping raya dengan incik bf tahun ni..hihihi ( gediknya nita =.= )
balik rumah buat kuih raya untuk mama and shopping raya dengan mama pulak :D 

# nita mengidam nak makan ayam kfc tapi tak dapat lagi..balik nanti nak suro abah beli ayam golek, ayam tempayan and ayam goreng banyak-banyak!! yumm,yummm :D

1 comment: