Click here for Myspace Layouts

Saturday, January 4, 2014

My Wish 2014

My wish 2014:

1) Stabilkan Kewangan (Harap-harap gaji naik tahun baru ni )
2) Menjadi lebih baik dan solehah
3) Tukar blog ke wajah baru
4) Boleh shopping tiap-tiap bulan 
5) Boleh bagi duit dekat mama tanpa skip tiap-tiap bulan
6) Nak beli kotak tisu yang cantik bagi manja
7) Beli kasut kerja yang cantik
8) Semoga Majlis tunang berjalan lancar dengan sangat meriah dan jimat :D
9) Hubungan dengan si dia bertambah baik  (Orang cakap bertunang banyak dugaan =.=)
10) Dapat pergi bercuti dengan kawan-kawan
11) Dapat mengeratkan lagi hubungan dengan keluarga si dia
12) Dapat mengawal emosi supaya lebih stabil 
13) Dapat beli mekap and produk kecantikan
14) Kuruskan badan a.k.a DIET!
15) Dapat menolong si dia kumpul duit untuk masa depan kami
16) Tukar sport rim manja, ehh, ni kalau dapat bonus
17) Lebih berjimat-cermat
18) Boleh balik kuantan tiap-tiap bulan tanpa skip
19) Belikan hadiah hari jadi untuk si dia (tahun lepas punya hadiah birthday belum bagi lagi)
20) Semoga bertukar status, ehh :D
21) Semoga rajin update entri..Blog ni dah terbiar semak samun dah..
22) Semoga rezeki kami murah untuk ke arah yang lebih baik..
22)Semoga majlis yang dirancang bulan Disember 2014 berjalan lancar..aminnnnn..

Banyak lagi nak listkan tapi cukup-cukup la tu. Entry 2013 ada 15 je, 2014 sure lagi sikit, maklumlah sejak-sejak jadi wanita berkerja ni, dah tak ada masa nak berblogging :(


# Semoga 2014 menjadi permulaan yang baru dalam hidup aku :)

1 comment: