Click here for Myspace Layouts

Wednesday, October 27, 2010

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!

Dalam family aku, ktowg selalu bt birthday party. Lau xbuat bsr-bsr pn atleast bt mkn-mkn satu family. Birthday aku dulu pn smbt jgk. Da bsr2 pn ciap beli kek lagi. Mama la y nk smbt. nk hepi kn ank-ank die. She is a great mother!. Tp cuma birthday sowg jew y ktowg satu family xpernah celebrate iaitu birthday abah. Sometimes, xingat pn birthday abah. So, aku tahun ni bercita-cita la nk celebrate birthday abah. Nk dijadikan cerita, semalam birthday abah. aku ingat tahun ni, and mmg duk tgu pn sb nk smbt kn. Tp mlg nye niat suci aku tu tak mendapat sambutan..sedey kn..huhu..aku cakap kt mama nk smbt birthday abah,mama ckp xpyh la. abah pn selalu kua. Xlekat kt umh cne nk smbt. Pas2 aku ckp kt akak,kt akak ipar tp sume pn xamk kesah. The end of the story, aku sgt frust sb aku mmg nk celebrate birthday abah kali ni tp sume owg pn xlyn. =(

Abah mmg la xkesah. Actually die pn xingat y semlm birthday die. Tp mst die ske lau ank-ank die celebrate birthday die. Mst abah terfikir jgk, tiap-tiap tahun smbt birthday tp xpernah sekali pn bt birthday die. Even abah xmngharap n xkesah tp mst die ske lau celebrate kn. Tp aku ttp nk capaikn cita-cita aku tu.hehe. aku dapat gaji nti aku nk blnje family aku mkn smpena birthday abah. =) 

 Pape pn, aku syg abah. HAPPY BIRTHDAY ABAH,semoga abah panjang umor,sihat selalu n bahagia selalu..sowi,anak mu sowg ni nakal ckt..hehe 


No comments:

Post a Comment