Click here for Myspace Layouts

Tuesday, October 8, 2013

Love your work!

Rabu..
1.42pm..
URA Office..

Da nak masuk 2 bulan aku di sini, everything okay..
Bos sangat sporting, officemate semua baik-baik, kerja pun semua aku suka..
Tapi berapa lama nak kerja kat sini? Tak tahu lagi..Bermula dari bawah, hope banyak benda yang aku dapat belajar...

Tp......macam tak ada life..rindu zaman belajar :(
Sekarang komitmen da makin banyak, tanggungjawab pun da bertambah..
macam-macam nak kena fikir..lama-lama boleh gugur rambut :(
Lebih-lebih lagi bila da gatal nak kahwin tapi hidup belum stabil..adoii..

Wish me luck!

No comments:

Post a Comment