Click here for Myspace Layouts

Sunday, August 4, 2013

Memories

Blog ni kalau nak diikut kan tunggu masa je nak tutup da.. da malas nak berblogging. da berhabuk, bersawang sama macam girl2, laptop kesayanganku. cik nita ali da tak de masa la nak berblog dan meluangkan masa bersama cik lappy tersayang.

selepas dua tahun setengah macam-macam yang telah berubah. Belajar pun da abis, tunggu masa nak konvo je, yeeahhhh :D eh, silap, belajar mana pernah abis. Nanti nak sambung belajar lagi and Alhamdulliah aku grad dengan CGPA yang aku nak dan tercapai target walaupun nanti konvo da tak dapat nak pakai selempang kaler pink tu lagi :(

The best thing is aku dapat anak buah baru. Umar Zarif, my new nephew, kesayangan acik nor :) walaupun macam-macam masalah family, walaupun mama kecewa dalam diam, walaupun mama tak berapa sihat aku harap semua akan okay nanti, In Syaa Allah..


Setelah dikira-kira dah empat kali aku pergi interview dan sekarang masih lagi menganggur. Masih belum ada orang nak ambik cik Nita berkerja dan masih belum ada tawaran kerja yang pasti. Sekarang ni jadi bibik kat rumah merangkap part time teacher ajar adik sorang tu yang nak exam. Macam-macam yang aku nak dalam hidup ni,benda yang tak pasti, tak tahu nak buat apa, tapi tak pe, just follow the flow. Tuhan tahu yang terbaik untuk aku :)

Okay, benda yang sedih bila aku kena berpisah dengan kawan-kawan dekat Seri Iskandar. Tempat yang sangat horror dulu sekarang da jadi tempat yang paling banyak tinggalkan kenangan manis. Semoga persahabatan ini akan kekal selama-lamanya :)

End of story.. :)



No comments:

Post a Comment