Click here for Myspace Layouts

Sunday, July 15, 2012

Exam, Dating, Shah Alam

Yeahhh, sangat seronok setelah bertukus-lumus dengan final exam..
hari-hari yang sangat stress untuk dilalui..
seperti biasa, susah nak jaga hati semua orang
dan seperti biasa juga, nita tetap nita :)

then, dating untuk hilang kan stress..
seperti biasa juga dan juga, boyfriend adalah tempat terbaik untuk hilangkan stress dan bergembira..
bila balik rumah tengok telatah anak-anak buah, jumpa mama dengan abah, rasa macam tak mau pegi belajar da, nak duk rumah je, hilang segala beban :)

tapi stress akan bermula bila bermulanya short kos die UiTM shah alam..:(
tiba-tiba rasa tak mau pergi, tapi da validate :(
da terbayang-bayang bulan puasa nanti da tak dapat makan sedap-sedap kat rumah..
mama mesti sedey tengok anak dia akan makin kurus nanti =.=

laut adalah tempat terbaik untuk hilangkan stress dan tenangkan diri

# da berhabuk blog ni, lama da tak update ..

4 comments:

  1. ala.. x pew.. kak nita kan kuat.. t dapat kawan baru kat sana.. kawan lama jgn di lupa plak..:)

    ReplyDelete
  2. kak nita kan suka kalau kurus..
    x pe la..
    nanti makin cmel kak nita

    ReplyDelete